tiistai 1. lokakuuta 2013

Viikonlopun reissailut :)



Perjantaina pyysin päästä koulusta aikasempaan, koska miun piti mennä Joensuuhun. Joensuussa kävin kahtomassa millaset lasit miun täti valihtee ihellesä ja sit shoppailemassa olin sen aikaa et äiti pääs töistä. Neetta lähti miun kanssa Joensuuhun shoppailee. Joensuusta miun mukaan lähti perus mustat farkut, sukkia, 2 paitaa (toinen on valkonen ja toinen musta), toppi ja ofc 2 kengät :P 
Kotiin ku pääsin yöllä nii tein siinä vielä kaks kakkuu :D
Lauantai aamuna oli lähtö 6.00 Kuopioon hakemaan miule auto :P Ostin ite itelleni kalliin synttärilahjan, mut voin sanoo ilosesti että miula on mersu :))) Aamulla ei väsyttäny yhtään lähtee reissuun, ihme kyllä, mut ehkä se johtuu siitä ku oli kiva reissu kyseessä.  
Kuopiosta ku pääsin kotiin, nii piti imuroija, koska meille tuli miun synttärivieraita käymään illemmalla. Lauantai iltapäivä meniki siinä ku oli vieraat meillä ja illasta jouvuin jo kuskiks. :D mut ei siinä, mie tykkään olla kuski :) 
Meillä oli tarjolla ruokaa. Perunoita, mehtopaistii, härkäpaistii, porkkanoita, salaattii, yms. 
Mie tein mangohyydykekakun :)
Lahjaks sain mm. rahaa, lahjakortin Kekäleeseen, liinan, kynttilän, tyynyliinoja, nomination palan. 
Sain 18-vuotis synttärilahjaks Kiteelle Kupiaiseen lahjakortin ja sunnuntaina käytin sen. Ostin sillä sellasen ison tarjoiluastian, kiroileva siili pussilakana setin, kaks kartio lasii, aluslakanan ja en muista oliko muuta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni! :)